Kinderopvang en onderwijs

De Bongerd en Doomijn Kinderopvang
 De Bongerd werkt samen met Doomijn Kinderopvang volgens een uniek concept waarin onderwijs en kinderopvang nauw samenwerken. We vormen één team waarbij we ons personeel zoveel als mogelijk inzetten binnen zowel onderwijs als opvang. Op die manier werken we aan een natuurlijke overgang voor de kinderen tussen opvang en onderwijs. Samen bieden we een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0-13 jaar.

Wij bieden de volgende opvang volgens dit unieke concept:

Over Doomijn Kinderopvang

Doomijn ziet kinderopvang als een bron van groei en als een aanvulling op thuis. Een veilige omgeving die je zorgvuldig kiest om je kind te laten spelen en opgroeien met andere kinderen. En vooral een fijne plek om samen de wereld te ontdekken. Bij Doomijn Kinderopvang zijn alle kinderen in goede handen en zijn ze thuis in een wereld waarin ze mogen spelen met veel plezier.

Meer informatie

Voor meer informatie over kinderdagverblijf de Bongerd kunt u bellen met Ellen Roos (manager, Doomijn Kinderopvang) via telefoonnummer 06-18134735 of mail naar mailto:e.roos@doomijn.nl. De openingstijden vindt u op de website van kinderdagverblijf De Bongerd.