• Open dag

Open dag

De schoolkeuze: een belangrijk moment

Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leuk en leerzaam mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

Open dag bij alle basisscholen Apeldoorn op 5 april.

Op woensdag 5 april 2023 tussen 9.00 – 12.00 uur staan de deuren van bijna alle basisscholen in de gemeente Apeldoorn open voor kinderen en hun ouders die een nieuwe basisschool zoeken. Vooraf online oriënteren op de basisscholen kan via www.basisscholenapeldoorn.nl. Maak 5 april kennis met verschillende scholen en hun teams!

Alvast kennismaken

Ook voor je peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school. Het is een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier de sfeer te proeven op een basisschool. Scholen werken samen met een of meerdere kinderopvangorganisaties in de school of in de buurt van de school. Op de open dag kun je meestal ook een kijkje nemen bij de buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met de pedagogisch medewerkers.

Voor meer informatie over de scholen ga je naar www.basisscholenapeldoorn.nl

Programma

Als u woensdag 5 april bij ons op bezoek komt, ontvangt u van de kinderen van groep 8 een rondleiding door de school. U kunt die ochtend een normale schooldag zien, zodat u een beeld krijgt hoe wij bij ons op school werken. Verder vertellen we u natuurlijk over onze missie en onze visieboom.

Goed dat jij er bent! Samen maken we de wereld mooier.

Aanmelding open dag

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel handig voor onze planning. Fijn als u ons via dit formulier even laat weten dat u komt.

Kunt u bij benadering aangeven wanneer u denkt langs te komen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze school

We werken op de Bongerd met een continurooster, een vijf gelijke dagen model. De kinderen zijn alle dagen tot 14.00 uur op school. We werken met een Engelse methode voor de groepen 1 t/m 8 en ook werken we door de hele school met de sociaal emotionele methode KWINK en de werkwijze van PBS (positive behaviour support). We proberen in de hele school dezelfde taal te spreken, dit alles op een positieve manier. Naast de reguliere vakken werken we ook structureel aan de executieve functies bij kinderen, dit doen we met de methode ‘breinhelden’. Wij zijn een kunst – en cultuurschool.

  • LP055_deBongerd_Intro_20150917_SunnyGardeur_3050
  • LP055_deBongerd_Intro_20150917_SunnyGardeur_2577
  • LP055_deBongerd_Intro_20150917_SunnyGardeur_1211
  • LP055_deBongerd_Intro_20150917_SunnyGardeur_1264

Kennismaken

Wij adviseren u om gebruik te maken van de mogelijkheid om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de schooldirecteur te maken. Uw kind is uiteraard ook welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor dit kennismakingsgesprek nemen wij ruim de tijd, rekent u op een gesprek van een uur. Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van onze onderwijsvisie, u uw vragen kunt stellen en u de sfeer op onze school kunt ervaren.

Maak een afspraak

Delen via