Open dag

De schoolkeuze: een belangrijk moment

Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leuk en leerzaam mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

Open dag basisscholen Apeldoorn gaat niet door

Dinsdag 29 september heeft het kabinet nieuwe landelijke maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ondanks de aanmeldplicht voor de open dag vinden we het nu onwenselijk om twee of drie gezinnen tegelijkertijd in scholen rond te leiden.

De schoolbesturen PCBO Apeldoorn, Leerplein055 en de Veluwse Onderwijsgroep hebben om deze reden besloten de open dag op woensdag 7 oktober niet door te laten gaan. Het is daarom niet meer mogelijk om aan te melden voor deze dag. Heeft u zich al aangemeld voor de open dag? Dan nemen wij contact met u op.

We kunnen u wel ontvangen voor een één-op-één gesprek. Dat doen we op een veilige manier en we nemen er de tijd voor. Voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek kunt u het kennismakingsformulier invullen Link naar kennismakingspagina Wij nemen dan contact met u op.

Onze school

We werken met een continurooster, alle kinderen hebben twee keer per jaar een stergesprek (een gesprek tussen kind en leerkracht) en onze rapportgesprekken zijn samen met het kind en de ouder. Zo raken kinderen vertrouwd met ons uitgangspunt dat ze zelf  ‘eigenaar’ zijn van hun schoolresultaten. Dit schooljaar zijn we ook gestart met het werken met tablets. We werken o.a. met Gynzy in leerjaar 4 t/m 8. In leerjaar 1 t/m 3 hebben we bij de start van dit schooljaar ook tablets gekregen, hier hebben we ze voor een derde van de unit.

Programma

Dit jaar werken we dus met een tijdslot. De directeur Frans de Heus zal u meer vertellen over onze school en de verschillende groepen laten zien. Alles op een veilige afstand natuurlijk.

• LP055_deBongerd_Intro_20150917_SunnyGardeur_3050
  • LP055_deBongerd_Intro_20150917_SunnyGardeur_2577
  • LP055_deBongerd_Intro_20150917_SunnyGardeur_1211
  • LP055_deBongerd_Intro_20150917_SunnyGardeur_1264

Kennismaken

Wij adviseren u om gebruik te maken van de mogelijkheid om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de schooldirecteur te maken. Uw kind is uiteraard ook welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor dit kennismakingsgesprek nemen wij ruim de tijd, rekent u op een gesprek van een uur. Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van onze onderwijsvisie, u uw vragen kunt stellen en u de sfeer op onze school kunt ervaren.

Delen via