nieuwe ouder

Wordt uw kind binnenkort 4 jaar? Of staat u op het punt te verhuizen naar Apeldoorn? En wilt u weten of De Bongerd past bij uw zoon of dochter? Wilt u een kijkje nemen op onze school? U en uw kind zijn van harte welkom!

Schoolgids online

Op deze site kunt u alle informatie over onze school vinden. Om het vinden van actuele en relevante informatie voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij de traditionele schoolgids vervangen door een online schoolgids waar u over alle onderwerpen die u als ouder over onze school wilt weten of nalezen. In de online schoolgids vindt u alle informatie die in een schoolgids thuishoort. Na het intypen van een bepaalde zoekopdracht krijgt u eenvoudig alle gevonden zoekresultaten te zien.  Natuurlijk kunt u ook het algemene zoekvenster van onze site gebruiken om informatie te zoeken.

Kennismaken?

Wilt u een kijkje nemen op De Bongerd samen met uw zoon of dochter? Dat kan! Neem contact op via het kennismakingsformulier of belt u met de directeur Marlette van der Kaa voor een afspraak (055 533 70 09).

Delen via