9 september 2020

Kids-2-school-party

Afgelopen vrijdag was de Kids-2-school-party en de kinderen hebben een heerlijke middag gehad. Het begon al met pannenkoeken eten (hartelijk dank ouders voor jullie pannenkoekenbakkerskunsten) en daarna was er een ontspannen circuit. Dat had de SOB super geregeld! Er staan al verschillende foto's op de Leerpleinapp en er komt ook nog een fotoalbum aan op onze website. En we hopen het volgend jaar weer na schooltijd te kunnen vieren met ouders....

Startgesprekken en de app

In de afgelopen week hebben veel ouders en kinderen al een startgesprek met de (nieuwe) leerkracht gehad. Door de Leerplein055-app was het meestal eenvoudig intekenen. Als u dit nog niet heeft gedaan wilt u dat dan alsnog doen? De app is eenvoudig te downloaden uit de Playstore/Applestore. Het e-mailadres dat u moet gebruiken is het e-mailadres waarop u ook onze nieuwsbrief ontvangt. Mocht u dit niet lukken, laat het dan even weten.

HVO, GVO en IGVO

Op onze school bieden we al langer Godsdienstonderwijs en Humanistisch Vormingsonderwijs aan en vanaf dit jaar wordt daar Islamitisch Vormingsonderwijs aan toegevoegd. We vinden het heel belangrijk dat ouders/kinderen op deze manier een keuze hebben. Kinderen die geen van deze drie richtingen kiezen werken samen met de leerkracht aan het vak levensbeschouwelijke vorming. Door het vertrek van de HVO-leerkracht juf Francis is er nog geen oplossing voor de HVO-lessen. Vanaf morgen is wel juf Hemera er weer voor GVO . Nieuw op onze school is juf Arzu Sahin die in twee groepjes Islamistisch Vormingsonderwijs gaat geven. Mocht u hier nog vragen over hebben, dan hoor ik het graag.

Informatieavonden

Zoals al aangekondigd zijn de informatieavonden omgezet naar informatie op papier en een online-meeting. Op de geplande tijdstippen van de ouderavonden, zie ook de jaarkalender, is nu een online-meeting. Tijdens deze meeting bent u, indien gewenst, in de gelegenheid vragen te stellen als er dingen onduidelijk zijn. 2 dagen voor deze meeting ontvangt u de informatie op papier.

De data voor deze online-meetingen zijn:

Groep 1/2: maandag 14 september Groep 3: donderdag 10 september Groep 4: dinsdag 22 september Groep 5/6: donderdag 17 september Groep 6/7: woensdag 16 september Groep 8: dinsdag 15 september

De online-meetingen zijn van 19.30 tot 20.30 uur. De online-meeting van groep 3 is morgenavond om 20.00 uur.

U krijgt kort van tevoren via de mail een link hoe u naar de meeting kunt gaan.

SEPTEMBER

Luuk   (2012)