nieuwsbrief Sterrenschool De Bongerd19 februari 2020
Valentijnsdisco

Valentijnsdisco

Afgelopen vrijdag was de Valentijnsdisco en er werd volop door alle kinderen gedanst. Ook was er een speciale fotohoek waar kinderen op de foto konden. Alle foto's staan inmiddels op onze site. Alle ouders die de gezellige disco mogelijk hebben gemaakt, hartelijk dank!!! Het fotoboek vindt u hier: Valentijnsdisco

 

Kidsteam

Kidsteam

Vanmorgen hadden we een vergadering. We gingen de filmpjes kijken van de kring,zelfstandig werken en lunch. Dit hadden we in groepjes gemaakt. We hadden het over de complimentenweek. De complimentenweek is na de vakantie en dit was de laatste dag om dingen af te spreken! Als het goed is is het goed te zien dat de complimentenweek eraan komt. Stijn heeft een mooie poster gemaakt en heeft de kleine posters opgehangen, super! We gingen een liedje luisteren over complimenten. We hadden geen tijd om in de ideeƫnbus te bekijken, dat doen we de volgende keer weer! Groetjes Fien en Seren.

 

Scholierencross

Scholierencross 21 maart!

Op zaterdag 21 maart is de scholierencross.  Hopelijk doen er weer heel veel kinderen mee dit jaar. Alle kinderen hebben vandaag een brief hierover meegekregen.

 

Studiedagennnnn

Studiedagen en vakantie:

Komende vrijdag 21 februari is de volgende studiedag voor het team, deze stond ook al op de jaarkalender.  

Daarna is het voorjaarsvakantie en we zijn er allemaal weer op maandag 2 maart!

Prettige vakantie !!!

BSO

BSO

De oudste kinderen zijn druk geweest met klei. Met ijzerdraad konden ze hun kunstwerken verstevigen. De jongste kinderen gingen pasta verven.Hoe mooi is het om de verschillen tussen jongens en meisjes te zien. Op beide bordjes lagen 5 kleuren verf. Na tien minuutjes zagen de bordjes er heel anders uit!

 

---
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Deze week hebben we vissenkommen gemaakt met onze eigen (hand) vissen. Onze handjes hebben we eerst geverfd en vervolgens de vissenkom met blauwe bubbels geverfd. Verder hebben we boekjes van de mooiste vis van de zee gelezen en zingen we liedjes over vissen en over de zee. we hebben de zandtafel gevuld met schelpen, stenen, dieren uit de zee en zelfs haaientanden.

 

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig:

FEBRUARI

 

 Groep

19

Norah   (2014)

 Pimpelmees

21

Jent   (2013)

 Pimpelmees

27

Jaimy   (2015)

 Roodborstje

MAART

 

Groep

1

Jasper   (2010)

 Goudvink

3

Nora   (2014)

 Pimpelmees

6

Lara   (2009)

 Goudvink

Van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag!  

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055