nieuwsbrief Sterrenschool De Bongerd29 januari 2020
Volgende week: Staking

Donderdag en vrijdag:  Staking

Zoals al aangekondigd hebben de kinderen donderdag en vrijdag vrij i.v.m  de tweedaagse staking voor het onderwijs. Op vrijdag is er rond 13.00 uur een manifestatie in het centrum, waar ook Peter Heerschop aanwezig zal zijn. U heeft hierover vorige week vrijdag een mail gehad. Ook ouders zijn van harte welkom op deze manifestatie.

LEES!FEEST CODA vrijdag

LEES!FEEST CODA vrijdag

CODA steunt het onderwijs en organiseert daarom samen met Apeldoornse schrijvers/illustrator een LEES!FEEST voor de kinderen in Apeldoorn om aandacht te vragen voor leesplezier. Op vrijdagochtend 31 januari a.s. zijn bassisschoolkinderen en hun ouders tussen 9.00 en 12.00 uur van harte welkom in CODA dok Zuid. 

14 februari: Valentijnsdisco

14 februari: Valentijnsdisco

Op vrijdagavond 14 februari gaan we feesten op de Bongerd. Dit doen we met een Disco. Dit jaar is het thema voor dit super feest uiteraard: Valentijnsdag.  Voor unit 1 is de disco van 18.15 tot 19.15 uur. Unit 2 en unit 3 hebben feest van 19.30 tot 20.30 uur. Ouders/verzorgers kunnen de kinderen 10 minuten voor aanvang via de hoofdingang naar de eigen klas begeleiden. Ouders zijn de laatste tien minuten welkom om hun kinderen op te halen!

 

Unit 1: Nieuw project

Unit 1: Nieuw project

Unit 1 start volgende week met een nieuw project , namelijk de onderwaterwereld. Wij zijn nog op zoek naar spullen om ons speelplein/de klassen mee aan te kleden. We denken aan plastic zeedieren, knuffels, schelpen , duikspullen en spullen om mee te snorkelen. Dus mocht u iets in huis hebben en wij mogen dat lenen ontvangen wij dat graag. Alvast bedankt !

 

Pimpelmeesjes Podeshow

Pimpelmeesjes Podeshow

Afgelopen dinsdag was de podeshow van de Pimpelmeesjes (groep 2/3). Het thema: 'Leica in de ruimte' werd op een prachtige manier in beeld gebracht. De decorouders hadden er een prachtig decor voor gemaakt. Op onze website staan de foto's al weer klaar!

Komende maandag heeft juf Elja verlof en is juf Linda Bettink er.

 

Gastles CJG

Leerjaar 7: Gastles CJG

Maandag kreeg leerjaar 7 een gastles van het CJG over voeding, sociale media, bewegen en puberteit. Vooral dat laatste onderwerp riep veel gegiechel op. Het is leuk om er thuis nog eens op terug te komen. Wat opvallend en heel uiteenlopend was, was het gebruik van mobieltjes, afspraken daarover en het meenemen van het mobieltje naar bed. Wellicht kunnen hier goede afspraken over gemaakt worden. Veel slaapproblemen worden veroorzaakt door het gebruik van een mobiel/tablet in bed.

 

---
Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig:

 

JANUARI

 

Groep

29

Ilyas   (2012)

 Wielewaal

29

Bas   (2008)

 IJsvogel

29

Aiden-Joaquin   (2015)

 Roodborstje

FEBRUARI

 

 

4

Lana   (2012)

 Wielewaal

8

Jill   (2008)

 IJsvogel

9

Cassandra   (2011)

 Goudvink

Van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag!  

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055