nieuwsbrief

 Sterrenschool De Bongerd

6 maart 2019

Vossenjacht 26 april

Vossenjacht 26 april

Heb je altijd al verkleed door de buurt willen lopen? In een tijgerpak, als postbode of als ??????  Dan is dit jouw kans! Op vrijdag 26 april organiseren we een vossenjacht voor alle leerlingen van onze school. Het zou geweldig zijn als er een aantal ouders als vos door de buurt willen lopen.  Je wordt van 10.15 tot ongeveer 12.00 uur verwacht. Daarna gaan we met alle kinderen gezamenlijk lunchen.  Natuurlijk ben je als vos hierbij ook van harte uitgenodigd!  Opgeven kan bij juf Marinde,  ook via mail: mvandegiessen@leerplein055.nl Alvast bedankt!

 

---
Hoofdluis

Hoofdluis

De afgelopen dagen heeft een aantal ouders de hoofden van alle kinderen gecontroleerd en er zijn zes kinderen gevonden die hoofdluis/neten in hun haar hadden. Deze ouders zijn hiervan op de hoogte gebracht. Het aantal ouders dat helpt bij de hoofdluiscontrole is echter veel te klein. Willen we doorgaan met de controles, dan zijn er echt meer ouders nodig, die 5x per jaar een uurtje komen helpen (na elke vakantie). En dat kan naar voorkeur een maandag, dinsdag of woensdag zijn. Daarom een dringende oproep voor nieuwe 'hoofdluisouders'. U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen naar bongerd@leerplein055.nl

 

---
Ouderavond lentekriebels

Ouderavond lentekriebels

In de agenda stond voor komende maandag een ouderavond over lentekriebels gepland. Deze ouderavond gaat niet door. Het project Lentekriebels slaan we dit jaar over en zullen we volgend schooljaar doen.

 

---
Staking 15 maart

Staking 15 maart

Op vrijdag 15 maart staakt 'het onderwijs' in Nederland en onze school zal die dag ook dicht zijn. Alle ouders hebben over de staking een mail gehad.

 

---
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Vorige week in de vakantie heeft Jaimy afscheid genomen. Hij gaat nu naar de roodborstjes. Heel veel plezier op school lieve Jaimy.  Deze week zijn wij begonnen met het thema boerderijdieren. We lezen hier deze periode boekjes over. Ook worden er weer leuke creatieve activiteiten gedaan omtrent dit thema. Maandag en dinsdag hebben we al leuke schapen gestempeld met wc rolletjes. Ook plakken we er een hoofdje, ogen en pootjes op.

 

BSO in de voorjaarsvakantie

BSO in de voorjaarsvakantie

Op dinsdag zijn we met de bso kinderen naar de sportinstuif in het Matenpark geweest. Er was van alles te doen: hockeyen,  voetballen, ringzwaaien, trampoline springen, stormbaan en nog véél meer. De kinderen hebben genoten!

 

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig:  

MAART

 

Groep

6

Lara  (2009)

Wielewaal

9

Ruth (2008)

Bosuil

13

Danny   (2013)

Pimpelmees

16

Mik   (2012)

Pimpelmees

17

Vincent   (2012)

Pimpelmees

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag!

 

Jaimy Masselink is in de vakantie 4 jaar geworden, nog van harte gefeliciteerd Jaimy. Aaron Kerkhof wordt aanstaande vrijdag 4 jaar. Fijne verjaardag en allebei van harte  welkom bij de Roodborstjes.

 

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055