nieuwsbrief

 Sterrenschool De Bongerd

6 februari 2019

Citotoetsen

Citotoetsen

De  toetsweken liggen achter ons. Zoals u in de vorige Bongerdflits heeft kunnen lezen, zijn de Citotoetsen bedoeld om de resultaten van onze school en kinderen landelijk te vergelijken met andere scholen en leeftijdsgenoten. De leerkrachten gaan met de uitslagen aan de slag op groeps- en kindniveau. Zij zullen de resultaten analyseren en desgewenst acties uitzetten. Tegelijkertijd doen de directeur en de intern begeleider dit op schoolniveau. Omdat wij op school gestart zijn met gepersonaliseerd leren en ieder kind op een eigen leerlijn werkt, kan het zijn dat de resultaten van de Cito toetsen afwijken van de resultaten behaald in Gynzy. De komende periode zullen wij gebruiken om goed te kijken naar wat een kind of groep kinderen nodig heeft, welke doelen we gaan stellen voor de komende periode en hoe wij op de Bongerd in de toekomst om zullen gaan met de Citotoetsen. Uiteraard wordt u hiervan steeds op …

 

---
Disco

Disco

De foto's van de disco staan online op onze site.

 

---
Valentijnsdag en CODA

Valentijnsdag en CODA

Op Valentijnsdag zijn er in de Stolp activiteiten die door CODA worden georganiseerd, zie flyer Poster valentijnsdag

 

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Dinsdag zijn wij als echte tandartsen aan het werk gegaan. We poetsen een kies met tandpasta en een tandenborstel. Ook kijken we een filmpje over het poetsen. We proberen alle plekken van de kies vol met tandpasta te krijgen. Dan wordt hij extra ‘schoon’. Verder hebben we gisteren ook lekker gedanst op de muziek. We luisteren naar wat er wordt gezongen en wij doen het dan na. Of we bewegen gewoon zelf zoals we dat zelf willen. Ieder op z’n eigen manier.

 

BSO

BSO

Hoi, ik ben Zeynep, ik ben 6 jaar en zit in leerjaar 3. Vandaag heb ik op de BSO iets voor de vogels gemaakt. Omdat ze in de winter geen zaadjes uit de grond kunnen pikken. Die ga ik ophangen bij  onze grote boom in de tuin. Ik had ook nog een boom, die is een beetje klein net als ik, maar daar kunnen we hem ook in hangen. Ga ik nu een stok zoeken om hem op te hangen.

 

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig

FEBRUARI                           Groep       

9        Noud  (2011)               Wielewaal

9        Cassandra  (2011)       Goudvink

14      Marcel  (2011)              Goudvink

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag gewenst

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055