Kerstviering 2019

woensdag 4 december 2019

We wachten nog vol spanning op het bezoek van Sinterklaas en zijn ook al bezig met de kerst! Goede voorbereiding is t halve werk!

De Bongerd in kerstsfeer: Maandag 9 december 19.00 uur
We kunnen alle hulp gebruiken om de school te versieren. Slingers, lampjes, bomen, etc…. overal komt iets te staan of hangen! Op deze gezellige avond verwelkomen we u met koffie, thee en wat lekkers.

Kerstdiner: donderdag 19 december 2019 van 17.00-18.30

Ook dit jaar hebben we gekozen voor een gezellig kerstdiner met allee leerlingen in de hal van onze school. Elke (groot-)ouder heeft de kans zijn/haar kookkunsten te delen in de basisgroep van zijn/haar (klein-)kind!
Vanaf donderdag 12 december zullen er intekenlijsten hangen bij de basisgroepen. Hier kunt opschrijven wat u wilt maken. U ziet dan meteen of een ander u voor is geweest of dat er misschien wel heel veel cupcakejes gemaakt worden. Voor het toetje zorgt de kerstcommissie! Het is niet de bedoeling dat u voor de hele groep wat maakt. Voor een derde van de groep is meestal voldoende.

Houdt u er rekening mee dat we op school geen rechauds gebruiken

Wilt u uw kind op donderochtend 19 december bord, beker en bestek meegeven in een plastic tasje. Graag met naam en groep er op.
Om 16.45 uur gaat de deur open en kunt u uw gerecht op het buffet van de basisgroep neer zetten. Daar staan klasseouders, ouders uit de MR en SoB al klaar! De kinderen gaan dan naar hun eigen klas.

Rond 18.15 kunt u komen genieten van heerlijke chocolademelk op het plein terwijl u wacht tot uw kind weer opgehaald kan worden in basisgroep.

Opruimen :  vrijdag 20 december vanaf 08.30 uur

Aan alle kerstgezelligheid komt ook weer een einde. Dat houdt in dat er flink opgeruimd zal worden. En dat kan niet zonder uw hulp! We starten meteen om half 9. Vele handen maken licht werk!! Om 11.45 willen we klaar zijn.

 

Delen via