Groep 7/8: Bosuil en IJsvogel

woensdag 20 mei 2020

Op vrijdag 8 mei hebben we online de nieuwe regels/afspraken met elkaar besproken in de Google Classroom. Hierdoor wist iedereen goed waar hij/zij aan toe was de 1ste schooldag en hoefden we daar weinig extra aandacht aan te besteden. 

We hebben de kinderen zo verdeeld dat ze 1x juf Diny en 1x juf Marinde hebben. 

Op maandag/dinsdag wordt de nieuwe weektaak besproken en nemen ze de materialen mee voor de desbetreffende taak. Het is de bedoeling dat de ingevulde materialen weer mee terug komen, zodat we die samen kunnen bespreken. Mochten er tussendoor vragen/onduidelijkheden zijn dan is er iedere dag een juf/meester aanwezig in het online klaslokaal. Op maandag t/m woensdag is dat 15.00 uur (groep 7) en 15.30 uur (groep 8). Op donderdag en vrijdag is deze mogelijkheid er om 11.00 uur (groep 7) en 11.30 uur (groep 8). 

De kinderen zitten in hun jaargroep en dan met de helft van de klas. Ieder kind heeft zijn eigen brievenbus (envelop) in de klas, waar ook post in kan worden gestopt door de andere groep.
Naast de instructies en de verwerking van de basisvakken is er ook veel aandacht voor de sociaal emotionele ontwikkeling. Op maandag/dinsdag sluiten we de middag af met buitengym, op donderdag/vrijdag met tekenen/handvaardigheid.
We vinden het fijn dat we elkaar weer live kunnen zien en de dagen vliegen voorbij!

Delen via