Afscheid nemen…

dinsdag 7 juli 2020

Dinsdag hebben we afscheid genomen van meester Collin, die het hele jaar stage heeft gelopen in de groepen 4/5 en 5/6. Het was een enthousiaste  en sportieve meester die we ook erg zullen gaan missen.

Woensdag werkt juf Sietske voor het laatst. Zij viel in voor juf Monique.

Donderdagmiddag nemen we met de kinderen afscheid van juf Linda Bettink en juf Esther. Helaas kan dat niet met ouders maar we maken er wel een gezellig ogenblik van in unit 1. Op dit moment weten ze allebei nog niet wat voor werk er voor hen is na de zomervakantie. De kinderen vinden het wel heel jammer dat ze weggaan en wij ook!!!

En vrijdag nemen we tenslotte afscheid van juf Jamy die het afgelopen half jaar met veel succes en enthousiasme haar afsluitende LIO-stage heeft gelopen. Ze is inmiddels  volwaardig afgestudeerd en kon deze week al mooi aan het werk in groep 2/3!

Ook nemen we afscheid van juf Diny die in de afgelopen maanden juf Linda Pater heeft vervangen in groep 7/8. Dat waren na de coronaperiode ook twee hele stevige maanden!

Tenslotte neemt ook juf Melissa afscheid. Zij heeft het afgelopen jaar in het kader van lichte ondersteuning uit ons Samenwerkingsverband een aantal kinderen extra ondersteund.

Allemaal hartelijk bedankt voor jullie inzet en veel succes bij jullie verder werkzaamheden.

 

Delen via