nieuwsbrief Sterrenschool De Bongerd8 juli 2020
Vandaag rapport

Vandaag rapport

Vandaag krijgen alle kinderen hun rapport mee. Het is een rapport over de wellicht meest bijzonder periode in de schoolcarrière van uw kind. Bij het rapport vindt u hierover een brief met extra uitleg.  

 

Kids-2-school-party

Kids-2-school-party

De afgelopen twee jaar was u gewend dat we het nieuwe schooljaar starten met een Back-2-Schoolparty waarbij iedereen (ouders, kinderen en teamleden) elkaar informeel op de eerste vrijdag van het nieuwe schooljaar weer ontmoet. De SOB heeft in overleg met school besloten dat we vanwege alle Covid-19-maatregelen dat volgend jaar een keer overslaan. We hebben er nadrukkelijk wel voor gekozen om een alternatief programma op te stellen. Al die activiteiten zijn gepland op de eerste vrijdag van het jaar tijdens schooltijd. Later volgt hierover meer informatie!

 

Afscheid nemen...

Afscheid nemen...

Volgende week donderdagmiddag nemen we met de kinderen afscheid van juf Linda Bettink en juf Esther. Helaas kan dat niet met ouders maar we maken er wel een gezellig ogenblik van in unit 1. Op dit moment weten ze allebei nog niet wat voor werk er voor hen is na de zomervakantie. De kinderen vinden het wel heel jammer dat ze weggaan en wij ook!!!

 

Wie is nou wie?

Wie is nou wie?

Soms is het weleens lastig, wie is nou precies welke juf..... Daarom vindt u vanaf nu een pagina met alle teamleden op onze website. De pagina staat onder groepen/smoelenboek.

 

Laatste weken...

Feestje...

Op woensdag 15 juli hebben we in de hele school een klein feestje om het eind van het jaar te vieren en 's middags gaan alle kinderen al even doorschuiven naar hun volgende juf en het nieuwe lokaal. Kinderen hoeven geen tussendoortje mee te nemen, wel een lunch.  

 

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Samen gaan we knippen, stempelen en plakken. We maken een glas met ijsblokjes, citroenen en een rietje. We vinden knippen erg leuk om te doen en wat kunnen we dat al goed. Vorige week knipten we onze eigen moestuinen. Bruin werd de grond, rood voor de aardbeien en tomaten. En groen, daar knipten we komkommers en boontjes van. Zo stimuleren we ook de fijne motoriek en tijdens de activiteit praten we over de groenten en het fruit.

 

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig:

JULI

 

Groep

8

David   (2015)

 Roodborstje

10

Kyan   (2009)

 Bosuil

10

Niek   (2013)

 Pimpelmees

11

Devran   (2010)

 Goudvink

Van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag!  

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055