nieuwsbrief Sterrenschool De Bongerd17 juni 2020
Nieuwbouw?

Soms is geen nieuws ook nieuws. Er is geen nieuws over onze nieuwbouw te melden. Besturen, architecten en gemeente zijn nog steeds in gesprek. Dus blijven we voorlopig zitten waar we zitten en dat is ook prima!

HVO en GVO

Donderdag zal juf Francis, onze leerkracht Humanistische Vorming,  even op school komen om buiten in de frisse lucht afscheid te nemen van haar 3 HVO-groepen. In verband met haar zwangerschapsverlof komt ze pas in het najaar terug. Op donderdag 9 juli zal juf Hemera, onze leerkracht Godsdienstige Vorming,  ook in een opstelling buiten afscheid nemen van de kinderen. Zij is er gewoon meteen na de zomervakantie weer.

Unit 1: twee vragen!

In unit 1 hebben we twee vragen: Willen de kinderen van unit 1 vrijdag een plastic tasje meenemen, dan kunnen ze een verrassing meenemen naar huis voor zondag. In unit 1 wordt veel gespeeld met de lego/duplo/lazy. We willen vrijdagmiddag om 14.00 uur alle bakken buiten neerzetten op de terrasjes voor de groepen. Mocht u in het weekend 1 bak met materiaal voor ons willen wassen zou dat heel fijn zijn. Alvast bedankt!

JUNI

Max   (2010)