nieuwsbrief Sterrenschool De Bongerd27 mei 2020
We gaan weer beginnen!

Nog anderhalve week en dan mogen alle kinderen weer naar school. Op dit moment (woensdagmiddag) zijn er nog geen richtlijnen beschikbaar waar dat aan moet voldoen. Ook het crisisteam van Leerplein055 wacht op die richtlijnen vanuit de PO-raad. Zo gauw die er zijn, zullen wij ze voor onze school opstellen en aan u mailen. Volgende week maandag is het tweede Pinksterdag. Dinsdag is er een extra vrije dag en woensdag heeft het team een studiedag.

Dus we zijn er weer op donderdag 4 juni!

We wensen iedereen zonnige dagen!

Wat is er nou leuker dan samen spelen? Gelukkig mogen wij dat weer en wat genieten we hiervan! Veel blije gezichten en een hoop gegiechel is wat we de afgelopen 2 weken hebben gezien. Leuke gesprekken zijn er ook aan tafel, ook over Corona. Kinderen hebben hun eigen kijk erop of vertellen wat ze erover hebben gehoord. Ook verhalen over thuis, wat ze hebben gespeeld, over hun kamer, waar ze zijn geweest de laatste tijd (of iets van een paar maanden terug),  alles wordt onderling besproken. Gezellig weer hoor.

Juf Linda Bettink bevallen!

Afgelopen woensdag is juf Linda Bettink bevallen van een prachtige dochter met de naam Tess. Het gaat goed met Tess en met juf Linda. Juf Linda geniet tot aan de zomervakantie nog heerlijk van haar verlof.

Juf Linda Pater bevallen!

Afgelopen vrijdag is juf Linda Pater bevallen van een prachtige baby, die de naam Zeger heeft gekregen. Linda is draagmoeder geweest voor twee vrienden, die nu uiteraard zielsgelukkig zijn met hun prachtige zoon.  Juf Linda geniet tot aan de zomervakantie nog heerlijk van haar verlof.

MEI

Luca   (2010)

Goudvink

JUNI

Ise   (2011)

Wielewaal

Finn   (2014)

Pimpelmees

Sylvie   (2008)

Bosuil

Koen (2009)

IJsvogel

Salina   (2010)

Goudvink

Max   (2009)

Bosuil

Hoera! Nana Sylla is dinsdag 26 mei 4 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd en tot binnenkort op school.