nieuwsbrief Sterrenschool De Bongerd20 november 2019
MR-vergadering

MR-vergadering

Vanavond, woensdag 20 november,  is al weer de 2e  MR-vergadering van dit schooljaar. Vanaf 20.00 uur bent u welkom om hier bij aan te sluiten. We zullen vanavond o.a. de vorderingen van de ontwikkelagenda bespreken.

 

Twee Linda's

Twee Linda's

Groot nieuws vanuit het team.  Juf Linda Bettink uit unit 1 is zwanger en zij zal rond 15 mei haar tweede kindje verwachten.  Ook juf Linda Pater uit unit 3 is zwanger. Zij is draagmoeder voor vrienden van haar en is rond 18 mei uitgerekend. Dat wordt een drukke tijd voor de juffen. Voor de school betekent het dat we rond 1 april twee nieuwe invallers zullen hebben. Zo gauw daar meer over bekend is, zullen we dat meedelen.

 

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Afgelopen week is Sinterklaas weer in het land gekomen. Extra speciaal dat dit in Apeldoorn was. Sommige kinderen vertellen in de kring dat ze er zijn geweest, bij de intocht, anderen hebben het op tv gezien. De meeste kinderen hebben ook het weekend hun schoentje gezet en vertellen hier vol enthousiasme over. We hebben deze week stoomboten gemaakt. We knippen eerst pakjes uit en plakken deze op de boot. Ook plakken we de stoom boven de schoorsteen van de stoomboot. Verder zingen we allerlei Sinterklaas liedjes en mogen de kinderen ook bij ons de schoen zetten deze week.

 

BSO-activiuteit

BSO-activiteit

Tijdens de workshop afgelopen dinsdag zijn de kinderen weer enthousiast bezig geweest. De oudere kids hebben herfstbladeren op een bijzondere manier door te kleuren tevoorschijn getoverd. De jongste kids hebben met bubbeltjes plastic herfstbomen afgedrukt. Nog wat glitter erover maakte het extra mooi.

 

Unit 2 en 3: ASK-voorstelling

Unit 2 en 3: ASK-voorstelling

Zoals u al eerder heeft gelezen in het Unitnieuws, gaan leerjaar 5 t/m 8 gaan vrijdag 29 november naar voorstelling “Peter Pan” van de ASK. Elk jaar weer een geweldige gebeurtenis voor de kinderen en leerkrachten. Unit 3 kan al op de fiets maar voor unit 2 kiezen we voor vervoer per auto. Veel ouders hebben al gereageerd. En dat betekent dat in elk geval 24 kinderen naar de voorstelling kunnen. Maar de overige 16 willen natuurlijk ook graag!  Wie van u is in de gelegenheid om 3-4 kinderen naar Orpheus te brengen om 08.45 en weer op te halen rond half 12? Graag een mail naar mmagre@leerplein055.nl. Laat u dan ook weten hoeveel kinderen u kunt meenemen?

 

Unit 3: juf Linda verlof

Unit 3: juf Linda verlof

Volgende week zal juf Linda 4 dagen afwezig zijn i.v.m. de ASK-voorstelling. Ze wordt dinsdag vervangen door juf Fleur en op woensdag, donderdag en vrijdag door meester Geert.

 

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig:

NOVEMBER

 

Groep

25

Lisa (2010)

 Goudvink

25

Lusine  (2012)

 Wielewaal

30

Lotte Jansen (2010)

 Goudvink

30

Luca   (2009)

 IJsvogel

30

Cheymene Jada (2008)

 IJsvogel

DECEMBER

 

Groep

1

Maxx   (2013)

 Pimpelmees

5

Sinterklaas (???)

 Alle groepen

Van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag!  

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055