nieuwsbrief Sterrenschool De Bongerd3 juli 2019
De laatste loodjes...

De laatste loodjes...

In deze laatste drie weken van het jaar is het nog even hard doorwerken, de laatste toetsen, de rapporten maken, opruimen en vooral al heel vele nadenken over volgend jaar. Voor de kinderen en leerkrachten van groep 8 is het de laatste week om de musical te oefenen, die volgende week donderdag is. Dat wordt een mooie afsluiting van 8 jaar Bongerd. Vanaf maandag staan alle toetsen weer in het ouderportaal. Woensdag krijgen de kinderen hun rapport met een duidelijk overzicht van de E-toetsen van het Cito. Woensdag krijgen alle kinderen ook de inhoud van hun portfoliomap mee. En donderdag en vrijdag liggen alle gevonden voorwerpen weer op twee tafels op het plein bij de hoofdingang. Van winterjassen tot sportschoenen.... En dan komt langzaam de vakantie dichterbij! (tekening is van Feline uit groep 3)  

 

Unitnieuws

Unitnieuws

Het volgende en laatste unitnieuws van dit jaar komt volgende week vrijdag!

 

Kinderen groeien bij kinderdagverblijf de Bongerd

Kinderen groeien bij kinderdagverblijf de Bongerd

Klein in omvang, groot in plezier. Op kinderdagverblijf De Bongerd is het goed toeven. Onze locatie in Sterrenschool De Bongerd is huiselijk en bovenal heel gezellig. Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Een fijne plek waar u uw kind met een vertrouwd gevoel de wereld laat verkennen. We zijn dan wel kleinschalig met één groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar, we zitten óók in een basisschool. En dat heeft z’n voordelen. Er is goed en nauw contact met de school en we werken met dezelfde thema’s als de kleuterklassen. Leuk en leerzaam dus. Waarom kiezen voor Doomijn? Spelend leren, lesmethodiek per groep, aandacht voor ieder kind, geschoolde begeleiders en meer dan 30 jaar ervaring! Dat is Doomijn. Van baby tot dreumes, van peuter tot basisschoolleerling, er is altijd iets leuks te leren. Bij Doomijn leer je spelenderwijs te ontwikkelen! Kinderen kunnen deelnemen aan uitdagende activiteiten, workshops en uitstapjes en worden grenzen verlegd op iedere leeftijd!

Er is nog plek!

Enthousiast geworden na het lezen van dit bericht? Er is nog plek bij kinderdagverblijf de Bongerd! We zijn geopend op ma-,di- en donderdag van 7.30 – 18.15 uur en op woensdag van 7.30 – 14.30 uur. Bij genoeg animo is er zelfs opvang op de vrijdag! Meld je dus snel aan! Meer informatie of gelijk aanmelden? Neem dan contact op met Klantadvies via (038) 421 45 21 of klantadvies@doomijn.nl.

 

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Vorige week hebben we met de kinderen de radijsjes geoogst. We hebben ze geproefd, maar de meeste kinderen vonden het een raar smaakje hebben. Ook hebben we maandag 2 worteltjes uit eigen moestuin geproefd. Die komen ons meer bekend voor en vallen ook meer in de smaak. Binnenkort kunnen we de sla en de andere wortels proeven. Verder zijn we met het thema zomer begonnen. We gaan weer allemaal activiteiten doen omtrent dit thema. Gisteren zijn we samen naar de markt gelopen. Samen aardbeien en broodjes gehaald en daarna, als we terug zijn, smullen we er samen van!

 

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig:    

JULI

 

Groep

3

Maud   (2007)

Bosuil

6

Luciano   (2007)

IJsvogel

7

Nena  (2012)

Pimpelmees

7

Amayla   (2008)

Bosuil

10

Kyan   (2009)

Grote Bonte Specht

10

Niek   (2013)

Roodborstje

11

Devran   (2010)

Wielewaal

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag!  

 

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055