nieuwsbrief Sterrenschool De Bongerd19 juni 2019
Informatieavond

Informatieavond

Vanavond, woensdag 19 juni  informeren we u tijdens een ouderavond over onze schoolontwikkeling,  welke stappen gezet zijn en wat die stappen hebben opgeleverd.  We kijken ook vooruit naar volgend schooljaar. Hoe ons onderwijs er uit gaat zien t.a.v. ICT, gebruik Gynzy, executieve functies, gesprekken met ouders en communicatie.  Tenslotte kijken we ook  vooruit naar de sterrenschoolontwikkeling in de schooljaren daarna. De ouderavond start om 19.30 uur, koffie en thee staan klaar vanaf 19.15 uur.

 

Herinnering EricaCup: hulpouders gezocht

Bedankt!!!!

Op donderdag 6 juni was de EricaCup. En daarvoor heeft de EricaCupcommissie, die alleen bestaat uit ouders van de drie scholen, maandenlang keihard gewerkt om er een sportieve en succesvolle dag van te maken.

Namens alle kinderen, willen we die ouders heel hartelijk bedanken: Cindy van Duuren, Denise Berenschot, Lugunda van Berkum en Hendry Scholing

Uiteraard ook alle andere hulppouders die op de dag zelf groepjes of spellen hebben begeleid, hartelijk bedanken voor jullie hulp!

Morgen EricaCupdag

Morgen Medaillefoto

Morgen worden alle prijswinnaars van de EricaCup van onze school op de foto gezet. Het zou fijn zijn als iedereen zijn medaille bij zich heeft.

Kidsteam

Kidsteam

Vandaag hadden we de laatste pbs kids team vergadering.  We hebben het gehad over alle ideeën van de ideeënbus.  In de ideeënbus zat een heel leuk briefje van een leerling die graag een pyjamadag zou willen, zodat hij zich een keer niet hoeft aan te kleden voor schooltijd. Wij vinden dit een leuk idee, dus hier horen jullie binnenkort meer over.  We hebben het ook gehad over dit schooljaar.  Het was leuk want we kregen ook lekkere dingetjes, andere als normaal omdat het de laatste keer was. We waren deze keer in het lokaal van de de bosuilen.  Aan het eind kregen we een leuk boekje om onze ideeën in op te schrijven.

Groetjes Alinda en Miley  

 

---
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

We genieten van het mooie weer. We hebben samen ons hek buiten weer geverfd. Met allemaal mooie kleurtjes gaan we aan de slag. De buitenruimte ziet er weer extra vrolijk uit! Ook hebben we de pop buiten in bad gedaan. We wassen haar helemaal schoon met een sopje en een washand. Daarna smeren we haar in met een zalfje voor een zachte huid. Wat ruikt het ook lekker! We doen de luier om en kleertjes aan en dan kan ze fijn gaan slapen.

 

---
Unit 2: Podeshow

Unit 2: Podeshow

We zijn inmiddels druk met het repeteren voor de Podeshow van Unit 2 op dinsdag  25 juni om 13.30 uur.  Over de muziek en teksten zijn we het inmiddels eens. En na flink overleg zijn we ook uit de “kostuums”. Altijd een uitdagend onderdeel van de Podeshow! We zouden het leuk vinden wanneer alle kinderen gekleed gaan in effen kleding, zonder streepjes, bloemetjes, stippen, afbeeldingen; een blauwe broek-blauw shirt-blauwe sokken, gele jurk- gele sokken, etc….  Daarnaast mag elk kind een zomers attribuut meenemen wat hij/zij NIET in de hand hoeft te houden. We denken aan een pet, zwembandje, rugzak, zwemvleugels, zonnebril, etc…… We hopen dat dit te realiseren is voor iedereen. Voor vragen kunt u altijd één van ons aanschieten of mailen.

 

---
Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig:    

JUNI

 

Groep

19

Maddy   (2013)

Pimpelmees

19

Maaike   (2013)

Pimpelmees

26

Aurélie   (2009)

Goudvink

29

Luba   (2008)

IJsvogel

30

Faye   (2009)

Grote Bonte Specht

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag!  

 

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055