nieuwsbrief Sterrenschool De Bongerd29 mei 2019

EricaCup

Volgende week donderdag is het zover: de EricaCup kan dan weer beginnen. Om de 33ste editie van de EricaCup wederom succesvol te maken zijn we nog steeds dringend op zoek naar hulpouders voor zowel de ochtend als de middag. Hierbij zijn we vooral op zoek naar hulpouders die ondersteuning kunnen bieden bij een spelonderdeel. Helaas hebben we moeten constateren dat het dit jaar heel erg lastig is om de bemanning op de onderdelen met vrijwilligers te kunnen invullen. Dit is van groot belang om deze sportdag voor meer dan 600 leerlingen op een goede en veilige manier te kunnen laten verlopen.

Komt u ons helpen?
Bent u in de gelegenheid om ons in de ochtend of de middag te helpen? Dan horen we heel graag van u! Mail ons via ericacup@gmail.com of neem rechtstreeks contact op met Hendry op telefoonnummer 06-54651672 voor meer informatie. Zonder uw hulp kan de EricaCup niet blijven bestaan. Dit zou jammer zijn, omdat elk jaar opnieuw de kinderen hier erg naar uitkijken.

Begeleiding groep 5 en 6
Naast hulp op de onderdelen zijn we nog specifiek op zoek naar ouders die het leuk vinden om een groepje jongens groep 5 of meisjes groep 6 te begeleiden. We horen graag van u! 

Wit t-shirt voor alle Bongerd-leerlingen
Behalve de ondersteuning willen we u ook vragen uw kind 6 juni een wit t-shirt aan te trekken. Hiermee zijn de kinderen herkenbaar als leerling van de Bongerd. Uiteraard rekenen we op mooi weer, wilt u daarom uw kind alvast thuis insmeren met zonnebrand? 

Wij hopen snel wat van u te horen zodat we de kinderen wederom een fantastische EricaCup mogen bezorgen. 

Graag tot 6 juni!
Namens de EricaCup commissie, Cindy van Duuren, Denise Berenschot, Lugunda van Berkum en Hendry ScholingKlik hier om een titel of tekst toe te voegen.

KDV

Vorige week woensdag zijn we met de kinderen naar monkey town geweest. Lekker klimmen en klauteren en glijden van de glijbaan. Dit omdat juf Claudia jarig was. Nog gefeliciteerd! Deze week hebben we tulpen gemaakt met verf en een vork. Zo stempelen we mooie tulpen op een blad. Met onze vinger in de groene verf maken we stengels aan de bloemen. Maandagmiddag zijn het Kdv en de bso naar de kinderboerderij geweest. Dieren kijken en aaien en spelen in de speeltuin. Gezellig om dat zo samen te doen. Klein en groot we helpen elkaar.

Hemelvaartsdag

Hemelvaartsdag

Donderdag is het Hemelvaartsdag en zijn de kinderen vrij en ook vrijdag is er geen school. Maandag 3 juni gaan we weer verder.

 

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig:    

MEI

 

Groep

31

Luca   (2010)

Goudvink

JUNI

 

 

1

Lilian   (2007)

IJsvogel

1

Ise   (2011)

Wielewaal

4

Finn   (2014)

Pimpelmees

4

Sylvie   (2008)

Bosuil

8

Koen   (2009)

Grote Bonte Specht

9

Salina   (2010)

Goudvink

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag!  

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055