nieuwsbrief Sterrenschool De Bongerd15 mei 2019
Woensdag 22 mei: Juffendag en Pannenkoeken

Woensdag 22 mei: Juffendag en Pannenkoeken

Volgende week woensdag is het juffendag! Dit is de dag dat de juffen in het zonnetje worden gezet. Kinderen hoeven dan niets voor de ochtendpauze mee te nemen. Kinderen mogen verkleed naar school komen. Het wordt vast een heel gezellige dag. Tussen de middag worden de kinderen getrakteerd door de SOB op pannenkoeken. Heeft uw kind een allergie of mag hij/zij niet alles eten/drinken, wilt u dan zelf voor wat lekkers en drinken zorgen?

Unit 2 en 3 hebben geen klassenouders dus zal er geen gezamenlijk cadeau gekocht worden. 

 

Lopathon

Lopathon

Denkt u nog aan het inleveren van het lopathongeld.  Er is al veel binnen gekomen, maar nog niet alles! Inleveren kan bij de eigen leerkracht!

 

---
---
Muziekaccount voor thuis

Muziekaccount voor thuis

Bij onze nieuwe muziek is er een mogelijkheid om ook thuis in te loggen.  Voor enkele groepen hebben we hier al inloggegevens voor verzonden. Leuk om thuis de liedjes te zingen. Lukt het u niet om in te loggen dan horen we dat graag.

 

---
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

We zijn weer druk met allemaal leuke activiteiten. De kinderen maken bloemen van klei en versieren deze met strijkkralen in de kleuren die ze zelf mooi vinden. Het ziet er vrolijk uit. Verder plakken we vlinders en zijn we ook veel buiten te vinden. Lekker in de zandbak zandkoekjes maken, fietsen en voetballen. Ook zien we allemaal diertjes buiten. Ze kruipen op het hek. We bekijken ze goed! Verder hebben we maandag het feestje van Emily gevierd. Ze is nu 1 jaar geworden! Hiep hiep hoera!

 

Unit 2: Podeshowdatum

Unit 2: Podeshowdatum

Voor unit 2 is nu ook een nieuwe datum vastgesteld voor een gezamenlijke Podeshow. Dit wordt dinsdag 25 juni om 13.30 uur.

 

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig:  

MEI

 

 Groep

15

Stijn   (2007)

IJsvogel

19

Amber   (2008)

Bosuil

21

Jaydin   (2009)

Grote Bonte Specht

23

Lars   (2014)

Pimpelmees

25

Bodine   (2011)

Wielewaal

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag!

 

 

 

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055