---
Meester Albert met pensioen

Meester Albert met pensioen

Na meer dan 40 jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, zal meester Albert op dinsdag 7 mei afscheid nemen en met pensioen gaan. We gaan dat op school met z'n allen uitgebreid vieren op die dag. Voor ouders is er van 16.00 tot 17.00 uur een afscheidsreceptie op school. U bent van harte uitgenodigd hiervoor.

 

Tulpvakantie

Tulpvakantie

Volgende week hebben we vakantie en we zijn er allemaal weer op maandag 6 mei. We wensen iedereen, voor zover van toepassing, een prettige vakantie!

 

---
Vrijdag: Vossenjacht

Vrijdag: Vossenjacht

Komende vrijdagmorgen hebben we de vossenjacht. We hebben de nodige vossen uitgezet, dus het wordt vast een heel leuk spektakel. Daarna lunchen de kinderen op school en hoeven daarvoor niets mee te nemen.

Voor het 10-uurtje moet wel zelf gezorgd worden.  Heeft uw kind een allergie of mag hij/zij niet alles eten/drinken, wilt u dan zelf voor een broodje en drinken zorgen.

 

Lopathon: vrijdag 26 april

Vrijdagmiddag: Lopathon

En vrijdagmiddag is het zover!  Alle kinderen proberen dan zo veel mogelijk rondjes om de school te rennen. Van het geld willen we graag speelmateriaal voor buiten en binnen aanschaffen voor alle units. Een klein deel van de opbrengst gaat naar de SOB voor een volgend jubileumfeest. De Lopathon start om 12:45 en duurt tot 13:45 uur. De meeste sponsorlijsten zijn weer ingeleverd bij de leerkrachten.We kunnen nog wel wat hulp gebruiken deze middag. Dit kunt u doorgeven bij meester Albert akersten@leerplein055.nl of juf Celine cwittenveen@leerplein055.nl

En uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om de kinderen te komen aanmoedigen!

We zien u graag vrijdag 26 april …

 

Avond4daagse Beekbergen

Avond4daagse Beekbergen

Voor de 18e keer zal de Bongerd dit jaar meedoen aan de avond4daagse in Beekbergen. Dit evenement vindt plaats van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 mei.  We zouden het erg leuk en sportief vinden als jullie dit jaar weer met ons mee wandelen. De afstanden die er gelopen kunnen worden zijn 3,5 km en 7 km.  Vandaag hebben alle oudste kinderen hierover een brief meegekregen.

De avond4daagse commissie

.

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Vorige week dinsdag hebben we met de kinderen een gezellige paaslunch gehad. Lekkere broodjes, vleeswaren, eitjes etc. Ook hebben we zelf fruitspiesjes gemaakt. Mmm...lekker hoor! Ook zijn er die ochtend eieren geschilderd. Donderdag kwam de paashaas zo maar langs en we kregen allemaal een ei. Dat lusten we wel. Nu zijn de paasdagen weer achter de rug. We beginnen deze week aan het thema lente. We gaan weer allemaal activiteiten doen rondom dit thema.

Meer lezen.

Unit 3: Na 7 mei

Unit 3: Na 7 mei

Na 7 mei zal juf Marinde de hele week in de Bosuil staan en juf Linda elke dag in de IJsvogel. Tot aan de zomervakantie hebben beide leerkrachten nog een paar dagen verlof, die vervangen worden door juf Lotte. Daarnaast heeft juf Linda ook nog een taak als ICT-coördinator en ook daarvoor zal ze een aantal dagen door juf Lotte worden vervangen.

 

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen/koningen zijn binnenkort jarig:

APRIL

 

Groep

25

Jayda   (2013)

Pimpelmees

26

Asli   (2007)

IJsvogel

26

Esma   (2007)

IJsvogel

27

Liam   (2012)

Pimpelmees

27

Willem-A|lexander (1967)

Paleisvogel

28

Daimian-Orion   (2013)

Roodborstje

MEI

 

 

2

Sophie   (2013)

Roodborstje

4

Tom   (2009)

Grote Bonte Specht

4

Sanne   (2007)

Bosuil

7

Elize   (2014)

Pimpelmees

8

Emgie   (2006)

Bosuil

12

Bas   (2007)

IJsvogel

Allemaal heel hartelijk gefeliciteerd en een gezellige verjaardag!

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055