nieuwsbrief

 Sterrenschool De Bongerd

20 februari 2019

Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

Volgende week is het voorjaarsvakantie en hebben alle kinderen vrij. We zijn er weer op maandag 4 maart! Prettige vakantie allemaal!

 

---
Staking 15 maart

Staking 15 maart

Op vrijdag 15 maart staakt 'het onderwijs' in Nederland en onze school zal die dag ook dicht zijn. Alle ouders hebben over de staking een mail gehad.

 

---
---
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Vorige week woensdag hebben de kinderen een ‘monster’ werk gemaakt. Op een groot stuk karton leggen ze een watje met verf eronder. Dan slaan ze er met een hamer op en SPLASH! Dit geeft een mooi effect! Met allemaal leuke kleurtjes is dit gedaan. Daarna hebben ze er samen monsters van gemaakt. Wat zijn ze leuk geworden! Deze week hebben sommige kinderen nog een ‘kies’ gepoetst met tandpasta en een tandenborstel. Verder zijn we gisteren voor de vogels bezig geweest. We hebben namelijk een pinda ketting geregen. Nu kunnen de vogels en thuis in de tuin van snoepen. Volgende week doen we weer leuke activiteiten in de vakantie. Na de vakantie gaan wij met een nieuw thema aan de gang. We sluiten de winter langzamerhand af en daarom gaat de wintertafel ook weer vervangen worden voor iets anders.

 

BSO

BSO

Donderdag, Valentijnsdag konden de kinderen kiezen om mee te gaan met de bus naar de Stolp. Daar werd een activiteit aan geboden door verschillende organisaties. CODA, Cirkel, stimenz, de Stolp en natuurlijk Doomijn organiseren maandelijks een leuke activiteit waar kinderen gratis aan deel kunnen nemen. Irza, Daimian-Orion en Aiden-Joaquin hebben een mooi valentijnshart geknutseld waar papa en mama heel blij mee waren.

 

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig

FEBRUARI                              Groep

21          Jent  (2013)               Roodborstje

22         Vince   (2014)            Pimpelmees

MAART

1            Jasper (2010)           Wielewaal

3            Nora  (2014)             Pimpelmees

6            Lara  (2009)              Wielewaal

9            Ruth (2008)               Bosuil

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag gewenst

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055