nieuwsbrief

 Sterrenschool De Bongerd

16 januari 2019

25 januari: Disco Doe eens gek!!

25 januari: Disco Doe eens gek!!

Vrijdagavond 25 januari gaan we feesten op de Bongerd. Dit doen we met een Disco. Dit jaar is het thema voor dit super feest "Doe eens Gek!". DJ John van Disco Galaxy zal de disco verzorgen, dus bereid je voor op een knalfuif! Voor unit 1 is de disco van 18.15 tot 19.15 uur. Unit 2 en unit 3 hebben feest van 19.30 tot 20.30 uur. Ouders/verzorgers kunnen de kinderen 10 minuten voor aanvang via de hoofdingang naar de eigen klas begeleiden. Ouders zijn de laatste tien minuten welkom om hun kinderen op te halen!

 

Stagiaires wisselen

Stagiaires wisselen

Volgende week zijn alle stagiaires voor het laatst in hun huidige groep. Er zal dan afscheid genomen worden met een korte gezellige activiteit en dan, met een tussen pose van 2 weken zullen de studenten weer in andere groepen worden geplaatst.
Succes allemaal.
Elja Warries, Opleider in de School

 

Passend Onderwijs: Oproep voor ouders/verzorgenden:

Passend Onderwijs: Oproep voor ouders/verzorgenden:

Deel uw ervaring over het (passend) onderwijs In het onderwijs wordt hard gewerkt om te zorgen dat kinderen en jongeren goed kunnen leren. Vaak levert dat mooie resultaten op. Soms kan dat ook nog beter. Heeft u een situatie meegemaakt waarin u tevreden of juist ontevreden was over het (passend) onderwijs, en wilt u dit delen?
Deel uw ervaring via de website www.vertelpunt.nl/ocw .
Wij willen graag weten wat u meemaakt rond het (passend) onderwijs. Daarom heeft minister Slob een online vertelpunt geopend waarop u uw ervaringen kunt vertellen. Van deze ervaringen kan iedereen leren.
Minister Slob komt naar regio Apeldoorn Op 27 maart 2019 komt minister Slob naar regio Apeldoorn. Tijdens dit bezoek gaan ouders, leerlingen, leraren, scholen, besturen, samenwerkingsverbanden en gemeenten met elkaar aan de slag met de belangrijkste onderwerpen rond passend onderwijs. De ervaringen uit het online vertelpunt zijn hiervoor het startpunt. Zo hoort en ziet de minister wat er in onze regio speelt.
Dank voor uw hulp!
Anja Baars directeur SWV Passend Onderwijs Apeldoorn PO

 

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Wij werken aan de thema’s winter en beroepen. Er zijn meerdere activiteiten die we de komende periode gaan doen. Er worden sneeuwpoppen gemaakt. Deze doen we in een hoesje met een rietje. Als je door het rietje blaast heb je sneeuw bij je sneeuwpop! Verder maken we vogelhuisjes met daarop vogelzaad. Voor de beroepen spelen we deze week doktertje. We hebben een tekening van een beer. Deze kleuren we in. De beer heeft pijn aan zijn hoofd. De kinderen mogen dan een pleister op z’n hoofd plakken. Dan heeft beer ook nog pijn aan z’n voet, wat is zijn voet? Ook hier plakken we een pleister op etc. Op de foto zie je 2 dokters hard aan het werk. Verder gaan we komende weken ook nog als bakker aan de slag en gaan we een brandweer maken.

 

BSO

BSO

Hallo, ik ben Lukas, ik ben 9 jaar en ik zit in leerjaar zes.
Ik vind het leuk om op de Bso te zitten. Ik vind speksteen het leukst om te doen want daar kan ik leuk mee knutselen. Ik maak er een heel mooi beeld van!
Verder speel ik ook graag met de Lego en ook speel ik graag buiten. Daar speel ik vaak tikkertje en buurtverstoppertje. Ik ben bijna de oudste op de Bso, dat vind ik leuk.

 

Unit 2: juf Mirjam

Unit 2: juf Mirjam

Woensdag 23 januari heeft juf Mirjam Magré verlof en zal vervangen worden door meester Oktay.

 

Meester Albert

Unit 3: Meester Albert

Na meer dan 40 jaar met hart en ziel in het onderwijs gewerkt te hebben, gaat meester Albert begin mei met pensioen. Hoe dat afscheid er uit gaat zien, daar hoort u later meer over. Gelukkig is er ook al een oplossing voor de lesgevende taken van meester Albert. Juf Marinde zal de maandag en dinsdag overnemen en juf Linda zal op donderdag en vrijdag de taken overnemen.
Juf Celine zal op haar beurt op maandag de taken van juf Marinde overnemen in unit 1.
De mentorkinderen van meester Albert zullen na de meivakantie verdeeld worden door juf Linda en juf Marinde.

 

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig

JANUARI

 

Groep

16

Denisha   (2008)

IJsvogel

20

Anne   (2012)

Pimpelmees

22

Joshua   (2014)

Pimpelmees

25

Colin   (2009)

Goudvink

26

Elin     (2013)

Roodborstje

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag gewenst

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055