nieuwsbrief

 Sterrenschool De Bongerd

9 januari 2019

25 januari: Disco Doe eens gek!!

25 januari: Disco Doe eens gek!!

Vrijdagavond 25 januari gaan we feesten op de Bongerd. Dit doen we met een Disco. Dit jaar is het thema voor dit super feest "Doe eens Gek!". DJ John van Disco Galaxy zal de disco verzorgen, dus bereid je voor op een knalfuif! Voor unit 1 is de disco van 18.15 tot 19.15 uur. Unit 2 en unit 3 hebben feest van 19.30 tot 20.30 uur. Ouders/verzorgers kunnen de kinderen 10 minuten voor aanvang via de hoofdingang naar de eigen klas begeleiden. Ouders zijn de laatste tien minuten welkom om hun kinderen op te halen!

 

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

In de vakantie hebben we weer leuke activiteiten gedaan. We hebben ook gebruik gemaakt van de gymzaal. Lekker met de blokken spelen en met de pittenzakken gooien. De vakantie is weer voorbij en alle kerstspullen zijn weer opgeruimd. We hebben de groep omgegooid zodat iedereen het speelgoed weer opnieuw kan ontdekken. Nu is thema winter begonnen. Er zijn deze week sneeuwpoppen gemaakt, vogelhuisjes en de nieuwe thema tafel is geïntroduceerd. Er zitten allemaal schijfjes en schepjes in. Het is onze eigen sneeuw.

 

Unit 1: beroepenproject

Unit 1: beroepenproject

Volgende week gaan we in unit 1 starten met een lang project dat gaat over beroepen. We gaan ons richten op de winkeliers die we onder andere ook op de Eglantier vinden, dichtbij huis. Er komen o.a. een supermarkt, een schoenmaker en een kapper op het speelplein. Mocht u thuis spullen hebben waarvan u denkt dat die goed binnen ons winkelproject passen wilt u die dan aan 1 van de leerkrachten geven in unit 1? Alvast bedankt!

Nog niet alle dvd's van de podeshow zijn opgehaald. Dus als u destijds uw naam heeft opgeschreven op de lijst dan kunt u de dvd voor 4 euro ophalen bij de leerkracht van uw kind.

 

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen

Morgen liggen de gevonden voorwerpen in de grote hal.  Kijkt u ook even of er iets bij ligt van uw kind ?

Alle gevonden voorwerpen worden elke dag verzameld in de mand bij de éénwielers (in de buurt van de keuken).

 

Jarige kinderen

Jarige kinderen

De volgende kinderen zijn binnenkort jarig

JANUARI

 

Groep

11

Swen   (2011)

Wielewaal

13

Mik   (2007)

Bosuil

15

Jazmijn   (2014)

Roodborstje

15

Milou   (2011)

Wielewaal

16

Denisha   (2008)

IJsvogel

Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag gewenst

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Bongerd is onderdeel van Leerplein055