Thuiswerken, week 4

woensdag 8 april 2020

In de afgelopen drie weken is er veel gebeurd. Met alle kinderen en hun ouders is er contact geweest en u heeft via Google Classrooms toegang tot een digitale Bongerd.  Er wordt door iedereen thuis hard gewerkt, of het nu kinderen of leerkrachten zijn. Mooi om te zien, hoe we in zo’n korte tijd ons aangepast hebben. Al valt het niet altijd mee en missen wij in ieder geval het gewone contact met de kinderen heel erg. Gelukkig is Google Meet een mooi middel om wel in contact te zijn. In alle groepen zijn er nu contactmomenten gepland via Google Meet.  Soms om instructie te geven, soms om vragen te stellen of soms om gewoon even te praten met de juf.

Alle kinderen hebben ook steun in de rug van u als ouders nodig. Soms bij het openen van Classrooms, soms bij het inleveren van huiswerk en soms bij uitleg van werk. Dat laatste willen we vooral bij de leerkrachten laten, maar soms ontkomt u daar niet aan.

Mocht u vragen hebben over het thuiswerken, dan is een mail aan de leerkrachten een handige manier en sommige leerkrachten hebben inmiddels een school-06-nummer.

Wij zou het heel fijn vinden als we hierin samen kunnen werken. We willen allemaal dat de de kinderen zoveel mogelijk ‘bij’ blijven, toch?

Deze week zal er geen unitnieuws verschijnen.

Delen via