Scholierencross, inschrijving verlengd !

woensdag 5 februari 2014

image-3720167

Heb jij je nog niet opgegeven, maar wil je wel heel graag meedoen? Je hebt geluk, want de inschrijvingstermijn is vanuit de organisatie van de scholierencross verlengd. Het strookje willen de leerkrachten uiterlijk woensdag 26 februari hebben! Geef je dus gauw op en ren mee op zaterdag 15 maart!

Op zaterdag 15 maart zal de 26e Apeldoornse Scholierencross worden gevierd. De grootste scholierencross van Nederland, met weer heel veel scholieren van de Apeldoornse basisscholen, van groep 3 tot en met groep 8. Deelname is gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op: http://www.scholierencross.nl

Een uniek evenement, waarbij de scholieren, afhankelijk van hun leeftijd, een afstand van 800, 1000 of 1200 meter rennen door ons prachtige Orderbos. Behalve de prestatie staat uiteraard de gezelligheid centraal. Dit jaar willen wij hier ook graag aan meedoen. Het zou leuk zijn als jij ook mee wilt doen.
Vul het onderstaande aanmeldformulier dan zo spoedig mogelijk in en lever deze in bij jouw eigen meester/juf. Vergeet niet deze week in te schrijven want alle aanmeldingen moeten UITERLIJK 26 februari binnen zijn!

Of mail onderstaande gegevens naar bongerd@leerplein055.nl

INSCHRIJVING
————————————————————————————————————-

Naam kind:…………………………………………………………………………………..
Groep:…………………………………………………………………………………………
Naam begeleider op 15 Maart:……………………………………………………………….
Mobiel telefoonnummer begeleider op 15 Maart:……………………………………………

Delen via