Opbrengst Lopathon YEAH !!!!!!

woensdag 26 juni 2019

Op vrijdag 26 april was de Lopathon. De jongens en meiden hebben het heel goed gedaan.  Ze hebben heel veel geld bij elkaar gelopen (ongeveer 160 kinderen).

Totaal hebben ze € 3082,55 opgehaald!!

Dat is echt een heel mooi bedrag. Ze mogen trots op zich zelf zijn.  Nogmaals iedereen bedankt voor de mooie dag en hoge opbrengst.

Inmiddels heeft de Lopathoncommissie al wat Sport- en Spelmaterialen  gekocht en spelen de jongens en meiden al weer een tijdje met nieuwe ballen, badmintonsets, tafeltennissetjes, frisbees, springtouwen, hockeysticks en hoepels (deze laatsten zijn ook al weer kapot, maar er is voldoende budget om 10 stevige hoepels te kopen).

Deze week komt er voor binnen een echte voetbaltafel. Zijn er hesjes met klittenband en schuimballen om een soort paintball te kunnen spelen en zijn er twee setjes trekbal in een stevige uitvoering, paardentuigjes, stoepkrijt en Vortex.

Van de € 3082,55 is er € 500 overgemaakt naar de SOB. Dit als reservering voor het volgende jubileum van de Bongerd.

Dan is er nog geld over. We willen nog een ophangbord maken in de hal waar de spullen makkelijk en netjes opgeruimd kunnen worden. De rest staat gereserveerd als vervanging, aanvulling of nieuwe ideeën voor Spel- en Sportmaterialen.

Delen via