Een leerzaam schooljaar

woensdag 17 juli 2019

Nog twee dagen en het is zomervakantie en komt er een eind aan een schooljaar waarin we als team heel veel geleerd hebben. We hebben grote stappen gezet aan het begin van het schooljaar. We hebben daarna hard gewerkt om de ingeslagen weg tot een succes te maken. Dat leidde bij ons soms tot frustratie dat het allemaal niet lukte zoals wij het voor ogen hadden. En bij ouders leidde het soms tot ongerustheid. De stappen die we vanaf de voorjaarsvakantie hebben gezet, waren er vooral op gericht ons onderwijs weer stevig neer te zetten en het vertrouwen van ouders terug te winnen. Er zijn heel wat gesprekken binnen het team en met ouders  geweest.

Voor ons gevoel zijn we weer op de goede weg en realiseren ons tegelijkertijd dat we er nog niet zijn. Ook volgend jaar zullen we op de ingeslagen blijven werken.

En dan een nieuwe school? Die laat nog even op zich wachten. Dat geeft ons in ieder geval nog even rust om door te bouwen aan de Sterrenschool.

En dan de iPads? Afgelopen dinsdag leverden de kinderen van groep 8 de iPad in. Gelukkig waren de meeste iPads prima in orde, hoewel je uiteraard wel kan zien dat ze gebruikt zijn. Ouders blijven wel aansprakelijk voor schade en/of vermissing.

In deze Bongerdflits nog de laatste informatie over nieuwe collega’s. Wij zijn heel blij met Lisanne, Linda en Esther, die ons team komen versterken.

De volgende Bongerdflits komt uit op vrijdag 30 augustus!

We wensen iedereen een heel mooie zomer toe!

Prettige vakantie!

Team De Bongerd

 

Delen via