Kamp Schoonloo dag 3

donderdag 24 juni 2021

Kamp dag 3

Vanmorgen was het even moeilijk wakker worden, dus hebben we grof geschut ingezet en zijn we met de box en het liedje ‘wakker worden’ van Jochem Myjer. Dat lukte in de meeste gevallen goed. Sommige kinderen sliepen zelfs daar doorheen.

Toen was het tijd om alvast wat in te pakken, te ontbijten en lunchpakketjes te maken.

We zijn op de fiets naar Westerbork gegaan. Een mooi fietstochtje door de Drenthse bossen. Het terrein was indrukwekkend en de verhalen en de gebeurtenissen die daar hebben plaatsgevonden maakten de kinderen wel wat stil (en de vermoeidheid waarschijnlijk ook).

Daar hebben we op een rustig plekje geluncht met elkaar en daarna zijn we teruggelopen naar de fietsen en zijn we weer naar onze accommodatie gefietst. Daar moest alles ingepakt en schoongemaakt worden. Ondertussen werd er nog een potje buskruit gespeeld en vermaakten ze zichzelf.

Langzaam druppelden de ouders die terugreden binnen en hebben we de prijsuitreiking van het moordspel gedaan. Lukas had gewonnen, met op de voet gevolgd door juf Marinde.

Toen was het tijd om afscheid te nemen van het terrein, de poes, het schaap en het gebouw. Het waren 3 onvergetelijke dagen!

Delen via